Uitnodiging Reumacafé


Een café voor ons allen op iedere 1e maandag van de maand. Maandag 7 oktober is het Reumacafé geopend van 14.00 uur – 16.30 uur. Iedereen is welkom, leden en niet leden. Neem gerust een vriend of vriendin mee.

 

Bestuursleden en vrijwilligers van de reumavereniging zijn aanwezig om u desgewenst van informatie te voorzien. De bedoeling is om elkaar te ontmoeten, een praatje te maken in een ongedwongen sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens het Reumacafé is er de mogelijkheid om te sjoelen, biljarten, diverse bordspelen, kaartspelen, enzovoort. De dames kunnen hun nagels laten lakken. Niets moet maar mag. Daarnaast proberen we iedere maand, samen met u, iets extra’s te organiseren. Uw ideeën zijn van harte welkom. Zo is er het idee om maandag 4 november (voor wie dit wil) iets te maken in herfstsfeer.

 

Voor wie? leden, niet leden, belangstellenden

 

Eigen bijdrage: gratis inclusief koffie of thee

 

Waar en hoe laat?

Datum:            maandag 7 oktober, maandag 4 november en maandag 2 december

Locatie:           Wijkgebouw ’t Slot, Kastelenplein, Eindhoven

Tijd:                 14:00 uur

 

Aanmelden is niet nodig maar mag wel. Voor meer informatie, eventueel aanmelden en ideeën kunt u contact opnemen met: Lillian Korremans: lillian@korremans.nl of Corry Huffenreuter:  06 48 69 18 61 of 040 848 7213

 

Openbaar vervoer: vanaf Centraal Station: Hermes Stadsbus 16 (ri Veldhoven MMC) of Hermes Stadsbus 18 (ri Bergeijk Loo) of Hermes Stadsbus 19 (ri Bladel) of Hermes bus 319 (ri Reusel), uitstappen bij Kastelenplein Noord. Winkelcentrum Kastelenplein bevindt zich tegenover de bushalte. Er is echter geen oversteekplaats. U moet nog even doorlopen in de richting waar de bus naar toe gaat totdat u kunt oversteken. U kunt door het winkelcentrum lopen en bij de uitgang vindt u Wijkcentrum ’t Slot aan de rechterzijde.

 

Parkeren: ruime en gratis parkeergelegenheid

 

We hopen velen van u te mogen begroeten.

 

Lillian Korremans en Corry Huffenreuter