Paddenstoelen zien op 10/10

De herfst is een van de mooiste seizoenen in de natuur. De fascinerende vormen en kleuren van paddenstoelen dragen daar zeker aan bij. Daar willen wij iedereen van laten genieten. Daarom staat op 10 oktober, in de week van de toegankelijkheid, de Van Tienhovenroute op de Kampina in het teken van paddenstoelen. Natuurmonumenten organiseert deze activiteit in samenwerking met het gehandicaptenplatform ‘s-Hertogenbosch en de reumavereniging Eindhoven.

 

Starten tussen 11.00 uur en 14.00 uur

U wandelt zelf de route van 2,5 km. Onderweg komt u boswachters tegen die u meer vertellen over het natuurgebied en u kennis laten maken met verschillende paddenstoelen. Halverwege komt u op een prachtig duin dat uitkijkt over de Zandbergse vennen. Hier wacht een verwarmende traktatie.

 

Praktische informatie

Iedereen is welkom bij deze activiteit. De route is door de half verharding ook geschikt voor mensen die wat slechter ter been zijn en voor rolstoelen en scootmobielen. Langs de route staan meerdere banken om uit te rusten en bij de parkeerplaats wordt voor deze dag een rolstoeltoegankelijk toilet geplaatst.

 

Eigen bijdrage: gratis

 

Waar en hoe laat?

Datum:            donderdag 10 oktober

Vertrekpunt:    Parkeerplaats Huisvennen, op de hoek van de Roond en Nianadreef, Boxtel

Tijd:                 starten tussen 11:00 – 14:00 uur

 

Aanmelden: vóór dinsdag 8 oktober bij onze gastvrouw Greet: 06 83 40 78 50