Onderzoek naar concert-, en festivalbezoek


Voor mijn opleiding ergotherapie aan de HAN in Nijmegen doe ik onderzoek naar de invloed van een reumatische aandoening op het bezoeken van concerten en festivals. Hiervoor heb ik een enquête opgesteld die ik graag in wil laten vullen door mensen met een reumatische aandoening.

 

Voor mijn opleiding ergotherapie doe ik onderzoek naar de invloed van een reumatische aandoening op het bezoeken van concerten en festivals. Om erachter te komen wat de invloed is, zou ik graag willen weten wat ervaringen van mensen met een reumatische aandoening zijn als het gaat over het bezoeken van concerten en festivals. Om inzicht te verkrijgen in deze ervaringen heb ik een enquête opgesteld. Om deel te kunnen nemen maakt het niet uit of u concerten en festivals bezoekt of niet. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Daarbij zal ik de gegevens anoniem verwerken.

 

Indien u jonger bent dan 18 jaar, vraag ik u om eerst toestemming te vragen aan uw ouders of u mag deelnemen aan het onderzoek.

 

De link van de enquête is: https://www.enquetesmaken.com/s/fbc4460

 

Alvast bedankt!

 

Anouk Somers

  1. Indien u bezig bent met het invullen van de enquête en niet meer deel wilt nemen of achteraf bedenkt dat u toch liever niet wilt deelnemen, dan mag u mij een mail sturen en dan zal ik ervoor zorgen dat de gegevens worden verwijderd. Mijn mailadres is anouksomers2001@outlook.com